شرکت پارت تدبیر شکیبا سهامی خاص باسابقه بیش از یک دهه نصب پله برقی در پروژه های ملی از جمله :
پله برقی مترو
پله برقی فرودگاه
پله برقی پل عابر مکانیزه شهری
پله برقی مجتمع تجاری
و پله برقی اماکن زیارتی: با اتکا به تیم فنی مجرب و همچنین تجربه طولانی و امنیت از لحاظ پوشش ریسک کلیه خطرات نصب و راه اندازی پله برقی در تمامی پروژه های سطح کشورآماده ارائه خدمات نصب و راه اندازی می باشد.عمده فعالیت نصب ما برای شرکت های وارد کننده پله برقی وهمکاران بوده و تجربه نصب بیش از 50 برند مختلف و بیش از هزار پله برقی درکل کشور را داریم.
برتری ها:
1-هزینه نصب منطقی و مناسب
2-سرعت در کنار دقت دراجرای پروژه های بزرگ
3-تیم فنی وحرفه ای و توانمند
4-تجهیزات کامل شامل جرثقیل های برقی و بروز
5-امنیت روانی و پوشش بیمه ای کلیه خطرات حتی برای رهگذران
این شرکت در پروژه های زیر اقدام به نصب پله برقی نموده است
متروی تهران ، ایران مال ، فرودگاه مهرآباد ، حرم حضرت معصومه ، مسجد جمکران ، مصلی قم ، رزمال ، تشریفات اهواز ، نیکامال و…..
لطفأ جهت مشاوره و نصب پله برقی با همکاران ما تماس حاصل فرمایید.
نصب و راه اندازی پله برقی
شرکت پارت تدبیر شکیبا با سالها تجربه در خصوص نصب پله برقی در پروژه های بزرگ کشور از جمله: مترو، پل عابر مکانیزه، مجتمع های تجاری، اماکن مذهبی و … با دارا بودن تیم نصب حرفه ای و همچنین دارای رزومه قوی در حوزه نصب پله برقی، آماده نصب و راه اندازی انواع پله برقی در داخل و خارج از کشور میباشد. لطفا جهت استعلام قیمت نصب پله برقی و مشاوره با کارشناسان فنی ما تماس بگیرید.
نحوه نصب و راه اندازی پله برقی
اولین مرحله برای عملیات نصب و راه اندازی پله برقی طراحی دقیق می باشد. برای این امر، مکانی که باید در آن پله برقی نصب شود، از نظر طول، عرض، ارتفاع، شیب و غیره مورد بررسی دقیق کارشناسان فنی شرکت پارت تدبیر شکیبا قرار می گیرد. و سپس مطابق با ابعاد و مشخصات فنی پروژه و و رعایت استاندارد و همچنین درخواست کارفرما، سیستم پله برقی طراحی، نصب و سپس راه اندازی می گردد. شرکت پارت تدبیر شکیبا با داشتن رزومه ی قوی و موفق در زمینه نصب پله برقی در پروژه های بزرگ صنعتی در سطح کشور، اعلام آمادگی مینماید تا، تمام مراحل طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی پروژه های پله برقی شما مشتریان گرامی را، با بهترین کیفیت و قیمت، انجام دهد.
مشخصات فنی مورد نیاز جهت نصب پله برقی
آموزش نحوه راه اندازی پله برقی
برای طراحی و راه اندازی پله برقی باید چندین مرحله به صورت متوالی انجام شود. بعد از پایان این مراحل باید پله برقی توسط کارشناسان فنی از لحاظ ایمنی بررسی و تایید شود.
زمانی که تصمیم به نصب و راه اندازی پله برقی در مکان مورد نظر میگیریم، محلی که برای این امر توسط پیمانکاران ساخت و ساز، تعیین شده باید آماده سازی شود. نسبت به نوع سازه فلزی یا بتنی محل نشیمنگاه پله برقی باید محاسبه و اجرا گردد. در واقع طراحی و ساخت پله برقی ها بدین گونه است که سازه یا همان تراس پله برقی، متناسب با ابعاد و نقشه دریافتی در کارخانه ساخته می شود، و پس از اینکه محل مورد نظر برای نصب و راه اندازی پله برقی آماده شد، تراس پله برقی به محل مورد نظر انتقال داده می شود، و روی جایگاه طراحی شده قرار می گیرد. قبل از اینکه پله برقی ساخته شده به محل مورد نظر انتقال یابد، باید تمامی مراحل آماده سازی پایه ها بتن ریزی، آهن کشی ها و جوشکاری، مقاوم سازی و غیره به صورت کامل انجام شده باشد.
طراحی پله برقی طبق نقشه تایید شده
1. برداشت ابعاد و نقشه های پله برقی نسبت به نقشه ساختمان
2. آنالیز ترافیک و مشخص کردن نوع استفاده که می تواند: اداری، تجاری، فروشگاهی ومترویی، فرودگاه و … باشد.
3. بررسی الزامات فنی و میزان ارتفاع محل، ابعاد طولی و عرضی پله برقی جهت انتقال و نصب
4. تهیه نقشه های ساخت پله برقی و تایید آن توسط کارفرما
5. تامین نشیمنگاه ها و قلاب های سقفی مورد نیاز نصب پله برقی
6. ساخت پله برقی طبق نقشه های تایید شده کارفرما یا خریدار پله برقی
حمل و جایگذاری پله برقی
قبل از جایگذاری و نصب پله برقی باید محل مدنظر جهت نصب پله برقی آماده شود؛ مثلا باید ابعاد اجرا شده سازه با نقشه پله برقی یک بار دیگر چک شود.
• انتقال پله برقی و متعلقات آن به محل پروژه یا مجتمع تجاری
• تامین تکیه گاه های پله برقی طبق مشخصات ارائه شده
• انتقال پله برقی به جایگاه نصب
• جاگذاری پله های برقی در محل تعیین شده
• تراز نمودن پله برقی
• مونتاژ و راه اندازی قطعات، شیشه ها و سایر متعلقات
در ادامه به مراحل و روش جابه جایی و حمل و نقل پله برقی اشاره میکنیم:
پله برقی یا پیاده روی متحرک برروی یک شاسی یا تراس سوار شده است که باید از نقاطی که در طراحی آن مشخص شده است برداشته یا بلند شود. این قسمت ها تقویت شده و مانع خمش و یا پیچش شاسی پله برقی نگردد. برای بلند کردن و جا به جایی پله برقی به سیم بکسل ها و شگل ها باید دقت نمود تا از پیچیدگی یا درست نصب شدن شگل ها اطمینان خاطر حاصل گردد. لازم به ذکر است هر گونه جا به جایی غیر اصولی باعث آسیب به تراس و عملکرد پله برقی خواهد شد.
مراحل نصب و جایگذاری پله برقی از طبقه بالا به پایین
مراحل نصب و جایگذاری پله برقی از طبقات پایین به بالا
نصب تجهیزات الکترونیکی و مکانیکی پله برقی
بعد از قرارگیری پله برقی در محل نصب به صورت صحیح و اصولی، سایر قطعات و تجهیزات مکانیکی و الکتریکی مربوط به سیستم پله برقی نیز نصب می گردند. بدون نصب تجهیزات ذکر شده امکان راه اندازی پله برقی وجود ندارد. پله برقی یک وسیله حمل و نقل الکترومکانیکی است، بنابراین موتور پله برقی در آن نقش بسیار مهمی دارد. زنجیر استپ چین پله برقی، استپ پله برقی، ترمز اضطراری پله برقی، هندریل پله برقی، سنسورهای پله برقی، برق و تابلوی سه فاز پله برقی از تجهیزاتی هستند که برای راه اندازی مجموعه پله برقی مورد نیاز می باشند. تمامی این تجهیزات و قطعات تحت کنترل و مدیریت تابلو فرمان پله برقی عمل می کنند.
مکانیزم عملکردی پله برقی
پس از اینکه پله برقی به صورت کامل در محل مورد نظر خود جای گذاری و نصب شد، برای راه اندازی و شروع به کار آن لازم است که چک کردن و تایید نهایی انجام پذیرد. بنابراین در این مرحله تمامی قطعات، ادوات و تجهیزاتی که در سیستم پله برقی به کار برده شده است بار دیگر مورد بازرسی قرارگرفته تا احیانا اگر در هنگام حمل و جا به جایی پله برقی مورد آسیب قرارگرفته بررسی و رفع گردد، و عملکرد حرکت موتور و در نهایت استپ های پله برقی به درستی صورت پذیرد. از نکات بسیار مهم در سیستم پله برقی حفظ امنیت افراد است، به همین دلیل باید از نظر ایمنی عملکرد و کارکرد ترمز اضطراری پله برقی و از سایر قطعات مربوط به ایمنی سیستم اطمینان حاصل کرد.
کاربرد پله برقی
پله برقی ها در واقع همان راه پله های متحرک هستند که در اماکن مختلف ممکن است کاربرد های متفاوتی داشته باشند. کاربرد اصلی طراحی و به کارگیری پله برقی، جابجایی آسان وسریع افراد در بین طبقات ساختمان می باشد. اما در برخی از مواقع، پله برقی ها به گونه ای جا نمایی می شوند که برای کمک کردن به جا به جایی افراد در متروها، فرودگاه ها و امکان پرتردد و … کمک میکند.
عملیات فنی نصب و راه اندازی پله برقی
قبل از هر چیز در عملیات نصب و راه اندازی پله برقی باید به نکات فنی آن توجه ویژه ای داشت. بعد از اینکه سفارش گذاری از طرف مشتری انجام می شود، بر اساس ابعاد و اندازه ها، مختصات محل قرار گیری پله برقی مورد محاسبه قرار می گیرد. در این مرحله محاسبات دقیق و نقشه کار طراحی میگردد، عملیات بتن ریزی محل قرار گیری سازه پله برقی انجام شود. پله برقی و سایر متعلقات پله برقی در کارخانه ساخت و تولید می شود، در نهایت با روش های مخصوص پله برقی به محل نصب منتقل می شود و بر روی سازه از قبل آماده شده بدون هیچگونه پیچ کردن و یا جوشکاری قرار می گیرد. آخرین مرحله راه اندازی فنی پله برقی بررسی تجهیزات و تمامی قطعات پله برقی است، که سالم و ایمن باشند و به نحو مطلوب کار خود را انجام دهند.
هزینه نصب و راه اندازی پله برقی
برآورد هزینه نصب و راه اندازی پله برقی به موارد بسیاری بستگی دارد. عواملی مانند تعداد، محل قرارگیری در مجتمع، ارتفاع و عرض پله برقی، شیب پله برقی، محل نصب آن که فضای سرپوشیده و یا در فضای باز باشد، در تخمین قیمت نصب و راه اندازی پله برقی موثر هستند.شرکت پارت تدبیر شکیبا عضو رسمی اتحادیه کشوری آسانسور و پله برقی و عضو رسمی سندیکا آساسنور و پله برقی با توجه به شرایط پروژه شما مشتری عزیز، مناسب ترین قیمت نصب پله برقی را با بهترین کیفیت به شما عزیزان ارائه می نماید.