انواع پله برقی

امروزه پله برقی جزء لاینفک مجموعه های اداری و تجاری است و تصور یک مرکز خرید یا ساختمان چند منظوره بدون وجود پله برقی، عملا غیر ممکن است. مجموعه ای حرفه ای تحت عنوان پارت تدبیر شکیبا، انواع پله برقی را با تکیه بر نیروی کار وطنی و به شکل کاملا ملی تولید و اجرا می کند. پله برقی ها بسیار فراتر از آن چیزی هستند که در مراکز خرید مشاهده می کنیم.

این محصول تقسیم بندی مشخصی دارد و در انواع متنوعی تولید می شود. به فراخور محیط مورد نظر، ممکن است نیاز به یکی از مدل های این محصول داشته باشید. خوشبختانه تنوع کاری پارت تدبیر شکیبا به گونه ای است که انواع فضاهای ساختمانی کوچک و بزرگ را شامل می گردد. در ادامه، اطلاعات کامل تری را در خصوص انواع پله برقی و کاربرد هریک از این مدل ها ارائه خواهیم دارد. برای خرید هریک از مدل های پله برقی می توانید با تیم پشتیبانی شرکت تماس گرفته و اطلاعات تکمیلی را از همکاران ما دریافت کنید.

انواع پله برقی

انواع مختلف پله برقی

همانطور که اشاره شد، پله برقی بر اساس نوع کاربرد به چند مدل مختلف تقسیم می شود. پر کاربرد ترین انواع پله برقی عبارتند از :

پله برقی ۳۰ درجه

پله برقی 30 درجه با توجه به زاویه ی بین سطح پله ها و سطح زمین نام گذاری شده است. این فاصله ۳۰ درجه بوده و بیشترین احساس امنیت را برای کاربران به همراه دارد. مزیت این نوع پله برقی این است که کاربران راحت تر می توانند از آن استفاده کنند و به ویژه برای افراد مبتلا به فوبیای ارتفاع بسیار مناسب است.

پله برقی ۳۵ درجه

در این نوع پله برقی نیز زاویه ی بین سطح زمین و سطح پله ها ۳۵ درجه است. امنیت این مدل نیز بالا است و استفاده از آن بسیار راحت است. این مدل از انواع پله برقی برای کودکان هم بسیار مناسب بوده و ترس آنها از راه رفتن روی پله برقی را به حداقل می رساند.

پیاده روی متحرک شیبدار

یکی دیگر از انواع رایج و البته کاربردی پله برقی، پیاده روی متحرک شیبدار است. این مدل دارای یک سطح متحرک با شیب بسیار کم و یا حتی بدون شیب است که انتقال و جابجایی افراد ما بین نقاط مختلف را امکان پذیر می سازد. فرودگاه ها ، فروشگاه های بزرگ و چند منظوره، پایانه های مسافری ، و اماکن دیدنی و زیارتی که حجم رفت و آمد در آنها بالا است، بیشترین پتانسیل را برای استفاده از این مدل را دارد. البته پله برقی های رفت و برگشت یا تنها رفت نیز در تقسیم بندی انواع پله برقی جای می گیرند. گفتنی است شرکت بزرگ پارت تدبیر شکیبا ، تولید و نصب کننده انواع پله برقی بوده و بالاترین سطح کیفیت را به کاربران عزیز ارائه می دهد.

پله برقی های تجاری  (commercial escalators)

یکی از انواع پله برقی که در مجموعه پارت تدبیر شکیبا عرضه می شود، پله تجاری است. این مدل، برای نصب و استفاده در فروشگاه های بزرگ و چند طبقه، مراکز تجاری و هتل ها طراحی شده است. پله برقی های تجاری، همچنین برای مکان هایی که مجموع ساعات کاری آنها کم تر از ۱۲ ساعت در روز است، مناسب هستند. معمولا تراکم جمعیت در این مراکز یکنواخت است و ازدحام چندانی روی پله شکل نمی گیرد. ویژگی دیگر پله برقی تجاری،  این است که کمتر از ۶ متر بوده و پله های آن، زاویه 35 درجه دارند. تعداد پله های افقی در ایستگاه های بالا و پایین ۲ عدد و قطر قرقره ها در دو طرف پله، ۷۵ میلی متر است.

پله برقی های نیمه تجاری  (heavy duty escalators)

نوع دیگری از پله برقی که در پل های عابر پیاده تعبیه می شود، پله برقی نیمه تجاری است. احتمالا در قسمت های غیر اصلی ایستگاه مترو هم این مدل را مشاهده کرده اید. به طور کلی در مکان های خارج از ساختمان که از پوشش کامل برخوردارند، بیشتر از پله های نیمه تجاری استفاده می شود که در تمامی ساعات شبانه روز، فعال هستند. ارتفاع پله برقی نیمه تجاری چندان اهمیت ندارد و معمولا از زاویه ۳۰ یا ۳۵ درجه در پله ها استفاده می شود. همچنین تعداد پله ها در ایستگاه های بالا و پایین، ۳ عدد بوده و قطر قرقره ها در دو طرف پله ۷۵ یا ۹۰ میلی متر است. نکته ویژه در مورد این مدل این است که پوشش آن باید ضد زنگ باشد؛ چون امکان نفوذ رطوبت به داخل آن بالاست.

پله برقی های غیر تجاری  (extra heavy duty escalator)

در برخی از مکان ها، عبور و مرور افراد، آن هم در تمامی ساعات شبانه روز، زیاد است. در چنین فضاهایی بهتر است از پله برقی غیر تجاری استفاده شود. ایستگاه های قطار و پایانه های مسافربری، مکان هایی هستند که پله های غیر تجاری در آنها نصب می شود. این مدل، گران تر از دیگر مدل هاست و البته وزن بالاتری هم دارد. زاویه آنها ۳۰ درجه بوده و تعداد پله های افقی در بالا و پایین ۳ عدد است. به دلیل برخورداری از درجه حفاظت موتور IP۵۴ ، باید از رنگ ضد زنگ در این نوع پله استفاده شود.

نحوه کار انواع پله برقی

نحوه کار انواع پله برقی، در حالت کلی یکسان است. اما بسته به مدل پله، کاربری های ویژه تری هم در این سازه وجود دارد که جالب توجه هستند. به عنوان مثال، برخی از پله برقی ها طوری طراحی شده اند که برای استفاده افراد دارای محدودیت های جسمی هم مناسب هستند. پله برقی قابل دسترسی با ویلچر، هنگام سوار شدن ویلچر، تغییر شکل می دهد. جدای از این مسئله، نحوه کار پله برقی با توجه به اجزای آن شامل سکوهای فرود، خرپا، نرده، سستم ترمز، استپ، موتور و حتی شیب آن تعیین می شود.

4.9/5 - (36 امتیاز)
اگر درباره انواع پله برقی سوال و یا نیاز به راهنمایی بیشتر دارید.
کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *